Unieke cadeaus van KidZ ImpulZ

kindercadeau
unieke must haves

Het blijft altijd lastig om leuke en originele cadeautjes te bedenken voor kids. Rondom diverse events zoals verjaardagen, babyshowers, sinterklaas en kerst komt dezelfde vraag altijd weer terug: “Zijn er nog wensen?”…

Cadeautips

Zelf speur ik altijd het internet af naar leuke websites waar je toffe items kan scoren. Hoe handig zou het zijn als we die cadeautips met elkaar zouden delen. 

Vandaag geef ik je een tip voor een leuke webshop met unieke artikelen!

Rondom diverse events zoals verjaardagen, babyshowers, sinterklaas en kerst komt dezelfde vraag altijd weer terug: “Zijn er nog wensen?”…

Hanneke Staal

Unieke “must have” producten voor kleine kinderen

Ken je dat? Van die producten waarvan je had gehoopt dat iemand je er al eerder op had gewezen? KidZ ImpulZ verkoopt zulke producten. Op de website vind je woon- en speelaccessoires die het dagelijkse leven een stuk eenvoudiger en leuker maken.

Dit mooie merk is duurzaam omdat alle producten lang mee gaan, alles wordt gemaakt op eigen bodem en je kan de producten ook nog personaliseren met bijvoorbeeld een naam. Alles wordt met de hand gemaakt dus de artikelen zijn echt uniek. Extra leuk als het een cadeautje is!

XXL aankleedkussen

Wat dacht je bijvoorbeeld van het XXL aankleedkussen? De normale aankleedkussens zijn gemaakt voor baby’tje maar in de praktijk zie je dat kinderen zeker tot 3 a 4 jaar op het aankleedkussen liggen. Vaak zijn kinderen namelijk dan pas zindelijk. Het is dan ook helemaal niet comfortabel om met je hoofd of billen op de harde commode te liggen. Hiervoor is de XXL aankleedkussen ideaal. Gewoon lekker comfortabel dus!

Het aankleedkussen is verkrijgbaar in wel 25 kleuren en handig schoon te maken door afneembaar materiaal (nylon). Ook zijn er speciale hoezen verkrijgbaar om het aankleedkussen te pimpen of nog zachter te maken. Wist je dat ze er zelfs in het goud, zilver en metallic zijn?! Niet alleen comfortabel maar dus ook nog fashionable. 

De XXL afmetingen zijn 50 a 55 cm breed bij 90 cm lang (een normaal kussen is slechts 70 cm). 

Buitenspeelkleed 

Nog zo’n top item: het buitenspeelkleed! Het kan je niet ontgaan zijn dat de zomers in Nederland steeds warmer en langer worden. Baby’s genieten van het buiten zijn in de tuin, of op het strand of ergens in een park. Er is buiten zoveel te zien en wat dacht je van al die mooie kleuren. 

Om comfortabel de deur uit te gaan heeft KidZ ImpulZ een groot, écht dik en heerlijk zacht buitenspeelkleed ontworpen. Je kunt hem eenvoudig meenemen in de bijbehorende shopper (deze moet je overigens wel erbij kopen). Ondanks dat hij groot is vouw je hem dus eenvoudig op. 

De onderkant van het kleed is gemaakt van zeil (pvc/bisonyl). Hier komt geen vocht doorheen en kan je heel gemakkelijk schoonmaken met een vochtig doekje. Ook deze speelkleden zijn er in 25 verschillende kleuren en in 4 verschillende maten. Voor ieder wat wils. Personaliseren is ook hier weer een optie. Een naam of kreet maakt het speelkussen extra leuk.

Uiteraard kan je hem ook binnen gebruiken. En mocht je kindje gaan kruipen dan kan je hem ook altijd nog gebruiken als picknickkleed, om mee te nemen naar het strand of voor andere activiteiten. Je gaat dit kleed sowieso gebruiken.

Oja nog even over de afmetingen. De kleden zijn verkrijgbaar in:

 S = 140×150 cm / M = 140×180 cm / L = 140×200 cm / XL = 200×200 cm  

Tipi Tentjes en meer!

Er is op de website nog veel meer leuks te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan super leuke Tipi Tentjes voor binnen en voor buiten. Deze tentjes hebben een raam en een deur. Super schattig voor heel veel speelplezier. De indianententjes zijn er in diverse printjes en zijn eenvoudig op te zetten. In 10 seconden staat hij door middel van 4 bamboe stokken! Daarbij zijn er leuke bijpassende kussens te bestellen voor een zachte ondergrond. Schoonmaken doe je gewoon met een vochtige doek. 

Daarnaast verkopen ze nog leuke kinderbankjes, kinderfauteuils, zitzakken, boxkleden, voedingskussens, luieretuis en boxzakken. Allemaal in diverse printjes te verkrijgen en te pimpen door het toevoegen van je eigen tekst. 

Neem snel een kijkje in deze webshop en koop leuke, unieke kindercadeaus voor ieder moment!

Hanneke's Mamapraatje
Hoi mama, leuk dat je er bent. Mijn naam is Hanneke en ik woon in Zoetermeer met mijn twee jongens (3&5) en partner. Die eerste tropenjaren waren heftig! Google was mijn beste vriend. Ik was vaak op zoek naar tips, ervaringen en handige producten om het mama leven wat eenvoudiger te maken. Ik zocht een plek voor een praatje, een Mamapraatje! Zo is deze site ontstaan. Ik help je graag in je zoektocht, je staat er niet alleen voor. Mamapraatje is er voor je. Liefs Hanneke