Personal body plan Review ( en kortingscode)

Fit met personal body plan
In shape met PBP

Of je nou zwanger wilt worden, zwanger bent of zwanger bent geweest, jezelf fit voelen is heel erg belangrijk om je goed te voelen. Als je goed in je vel zit dan straal je! 

Als je op zoek bent naar een levensstijl waarbij fit zijn, in welke fase dan ook, haalbaar is dan kan ik je Personal Body Plan aanraden. Hieronder zal ik je vertellen waarom!

Wat is Personal Body Plan?

Ik zou willen zeggen dat Personal Body Plan een community is. Deze community, in de vorm van een platform met coaches en leden, helpen jou bij het behalen van je doelen. Zoals ze zelf zeggen “word de beste versie van jezelf”. 

Binnen dit plan kan je diverse doelen stellen. Voor elk doel is er een plan uitgeschreven die dus past bij elke fase in je leven. Deze plannen worden vervolgens weer op maat aangepast naar jouw wensen. Dit is precies de reden waarom Personal Body Plan past bij vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of zwanger zijn geweest.

Zelf heb ik het fat burning programma gedaan en ik ben erg enthousiast. Het is gemakkelijk vol te houden omdat je zelf bepaald wat je eet. 

Hanneke S.

De programma’s van Personal Body Plan

Er zijn verschillende programma’s die worden aangeboden:

 • Fat Burning – Voor als je duurzaam wilt afvallen en lekker in je vel wilt zitten. Wordt veel door vrouwen gedaan.
 • Fat Ripping – Voor als je net dat laagje vet weg wilt krijgen voor zichtbare spieren en een atletisch lichaam. Dit programma wordt veel door mannen gevolgd.
 • Muscle Shaping – Dit programma is juist weer echt gericht op vrouwen. Het hoofddoel is niet om af te vallen maar om mooie vormen te krijgen, zoals ronde billen.
 • Muscle Building – Hierbij word je als man geholpen om groter en breder te worden. Het programma richt zich dus echt op de opbouw van spieren. 
 • Mommy – Een programma voor net bevallen vrouwen en mama’s om weer fit te worden. Hierbij wordt ook rekening gehouden met bepaalde oefeningen en bijvoorbeeld borstvoeding.
 • Pregnancy – Voor tijdens je zwangerschap. Personal Body Plan is geen dieet dus je mag dit gewoon volgen. Je wordt juist tijdens je zwangerschap geholpen om te blijven bewegen en gezond te eten zodat je zo fit mogelijk bent ter voorbereiding op je bevalling.
 • Running – Voor de hardlopers. Doormiddel van trainingsschema’s en de juiste voeding word je geholpen om je prestaties te verbeteren. 
 • Obstacle Running – Is bijv. Mudmasters echt jouw ding? Bereid je dan voor met dit programma. Het richt zich op het uithoudingsvermogen in combinatie met spierkracht.

Hoe werkt de Personal Body Plan app

De app bestaat uit een aantal onderdelen welke je elke dag invult:

De personal body plan app
De personal body plan app – overzicht
 • Vul je progressie in
  • Hoe gemotiveerd was je vandaag, heb je de juiste producten gegeten, heb je voldoende water gedronken, hoe heb je geslapen en heb je supplementen genomen?
 • Track je voeding
  • Hier vul je in wat je op een dag eet. Je kan doormiddel van het scannen van producten deze eenvoudig opvoeren. Afhankelijk van je doel krijg je een budget toegewezen (kcal, koolhydraten, eiwitten, vetten, vezels). Deze “moet” je elke dag zo goed mogelijk zien te behalen. Je kan ook kiezen voor de handpalm methode. Hierbij werk je meer op gevoel. 
 • Vul je herstel in 
  • Wat is je hartslag, slaapuren, slaapkwaliteit, spierpijn en je niveau aan stress. 
 • Training
  • Deze optie zie je alleen op je trainingsdagen. Hier zie je de oefeningen die je moet doen en kan je de oefeningen beoordelen. Daarnaast hou je ook bij met welk gewicht je hebt getraind.

Het is niet verplicht om dit in te vullen maar het helpt je wel en geeft inzicht! Daarnaast kan je recepten vinden in de app en een forum met leden. De resultaten hou je ook bij in de app. Om de vier weken heb je een meetmoment waarbij je foto’s en metingen toevoegt zodat je ook de resultaten eenvoudig kunt vergelijken. 

De Personal Body Plan Coach

Als je gaat voor PBP dan kan je zelf een coach kiezen door middel van je voorkeuren. Heb je liever een coach met kinderen, zodat ze het hectische leven begrijpt en bijvoorbeeld ook borstvoeding heeft gegeven dan kan dat! Ook zijn er coaches die zich richten op voeding zoals glutenvrij, vegan of vega. Alles is mogelijk! Met deze coach heb je contact via de app. 

De Personal Body Plan boeken

Voor extra inspiratie en motivatie zijn er ook twee boeken uitgebracht voor PBP namelijk The Recipe Guide en The Fat Burning Guide. Hier vind je lekkere recepten en lees je over het verhaal van Personal Body Plan. Het is erg inspirerend omdat je er nog meer kan leren over voeding, mindset en trainen. 

Mijn eigen plan en resultaten (voor – na)

Zelf heb ik het fat burning programma gedaan en ik ben erg enthousiast Het is gemakkelijk vol te houden omdat je zelf bepaald wat je eet. Niemand vertelt wat je moet doen maar omdat je lessen krijgt in voeding en je inzicht krijgt in je eetpatroon ga je vanzelf gezondere keuzes maken. Ik heb in eerste instantie een half jaar het programma gevolgd waarbij dit mijn resultaten waren:

Resultaten Personal body plan
Resultaten Personal body plan – voor/na

Een jaar na dit eindresultaat merkte ik dat ik toch weer een beetje terugviel en ben ik opnieuw begonnen. Ook omdat ik het gewoon heel leuk vind om bezig te zijn met mijn gezondheid en op deze manier een beetje de “controle” heb. Dit keer volg ik het programma een jaar. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik geen haast heb (ik kom nu natuurlijk van minder ver). En daarbij denk ik dat het na een jaar meer een levensstijl is geworden dan na een half jaar. 

Wat kost het Personal Body Plan? + Kortingscode

Er zijn verschillende abonnementen af te sluiten. Dit is afhankelijk van of je 24/7 een coach wilt of eens per week. Ook maakt het nog uit voor welke duur je het abonnement afsluit. Voor 12 maanden betaal je bijvoorbeeld minder dan voor een abonnement van 6 maanden. Daarbij is het goedkoper als je in 1x betaald, namelijk 10% goedkoper.

Abonnementen zijn er al vanaf €17,99 tot €64,95 per maand, afhankelijk van je voorkeur.  Meld je aan via onderstaande link en ontvang korting op jouw abonnement. Ik zou het iedereen aanraden.

SportSport

Hanneke's Mamapraatje
Hoi mama, leuk dat je er bent. Mijn naam is Hanneke en ik woon in Zoetermeer met mijn twee jongens (3&5) en partner. Die eerste tropenjaren waren heftig! Google was mijn beste vriend. Ik was vaak op zoek naar tips, ervaringen en handige producten om het mama leven wat eenvoudiger te maken. Ik zocht een plek voor een praatje, een Mamapraatje! Zo is deze site ontstaan. Ik help je graag in je zoektocht, je staat er niet alleen voor. Mamapraatje is er voor je. Liefs Hanneke