De baby- en kinderartikelen van Kidooz

Kinder- en babyartikelen van Kidooz
Kinder- en babyartikelen van Kidooz

Ohh deze website! Hier kan je echt alle musthaves vinden voor je Kid(ooz)! Zelf ben ik altijd op zoek naar artikelen van goede kwaliteit, die mooi zijn en niet zo standaard. Hou je daar ook van? Welkom in de wonderen wereld van Kidooz. Op deze website kan je echt verliefd worden!

Biologische en duurzaam baby- en kinderartikelen

Voordat ik je verder vertel over wat je allemaal op deze webshop kan vinden wil ik je meer over de achtergrond van Kidooz vertellen. Kidooz is een bekend Nederlands merk en staat voor hippe kids musthaves. De prachtige spulletjes zijn voornamelijk duurzaam en biologisch geproduceerd.

Kidooz heeft een eigen kledinglijn ontworpen. De kleding is gemaakt van 100% GOTS organische katoen. De rompertjes zijn zelfs van 100% biologische vezels gemaakt welke gegarandeerd zacht zijn op de huid van kleine kindjes. 

Daarnaast staan ze bekend om hun mooie speelgoedlijn, veelal van hout! Heel duurzaam, mooi en degelijk maar absoluut niet saai. Laat je verrassen door de leuke artikelen zoals een houten koffiezetapparaten en de leukste poppenhuizen. 

Zelf ben ik altijd op zoek naar artikelen van goede kwaliteit, die mooi zijn en niet zo standaard. Op deze website kan je echt verliefd worden! 

Hanneke S.

Invulboeken voor elke periode in het moederschap

Wat gaat de tijd toch snel he? Het ene moment ben je net bevallen en het andere moment blaas je de kaarsjes uit op de verjaardag van je kindje. En wat gebeurt er veel in zo’n jaar! 

Ik ben zo vergeetachtig. Wellicht is dit iets wat meerdere mama’s herkennen maar als je mij op maandagochtend vraagt wat ik het weekend heb gedaan dan moet ik al even nadenken. Laat staan als je mij vraagt op welke dag mijn zoontje voor het eerst ging kruipen, of welke voeding hij wel of niet lekker vond. Terwijl dit zijn zulke leuke en bijzondere momenten. 

Invulboeken zijn perfect om alle bijzondere gebeurtenissen nog eens terug te lezen. Zeker na mate je kindje ouder wordt is het echt geweldig om dit samen te doen. Maar ook als je nog een tweede krijgt en je jezelf afvraagt “hoe zat het ook alweer?”

Je hebt verschillende soorten invulboeken:

 • Opgroeiboeken
 • Mijn eerste jaar
 • Een 9 maandenboek
 • Een invulboek voor de kraamvisite 
 • Voor schoolfoto’s
 • Voor echofoto’s

Allemaal even bijzonder om bij te houden en echt een geweldig aandenken voor later! 

Rotan baby spulletjes

De trend op dit moment: Rotan. Een babykamer kan je op veel manier decoreren. Het blijft altijd leuk om een beetje de laatste trends te volgen en zo toch weer een eigen stijl te geven aan het interieur. 

Rotan is de laatste trend en ook ik ben er helemaal dol op! Rotan lijkt op riet maar het is veel steviger. Hierdoor kan je er super toffe items van maken. De stijl is neutraal en daarom goed te gebruiken voor zowel meisjes- als jongenskamers. Daarnaast is het ook nog erg duurzaam.

Elke babykamer krijgt een rustieke vibe met Rotan. Ben je op zoek naar deze accessoires? Dan moet je bij Kidooz zijn. Ze hebben hele mooie spiegels. Maar wees snel want ze gaan hard!

Houten kinderspeelgoed

Het houten kinderspeelgoed van Kidooz moet ook zeker een plekje krijgen in deze blog. Al ontkom je niet aan plastic speelgoed (en dat is ook helemaal niet erg), blijf ik dol hout!

Houten speelgoed is zo duurzaam en degelijk. Het ziet er mooi uit en blijft het ook. Bij mijn eigen boys merk ik dat al het houten speelgoed blijvertjes zijn en dat het plastic toch sneller kapot gaat of doorgegeven wordt. 

Kidooz verkoopt speelgoed van verschillende merken en kiest alleen voor kwaliteit. Houten speelgoed voor in een keukentje, een kapperssetje, autootjes, garages en een fiets. Ja een echte houten kinderfiets. Hoe gaaf is dat?

SOS-kinderarmbandjes inclusief naam en telefoonnummer

Het is maar een klein artikel op deze grote website maar wel een belangrijke. De kinderarmbandjes inclusief naam en telefoonnummer.

Het overkomt ons allemaal wel eens dat je je kindje uit het oog verliest. Ik geef het niet graag toe maar ja, het is mij ook wel eens overkomen. Een keer speelde mijn zoontje verstoppertje in de Sting (geloof mij, hij is hier erg goed in..) en een andere keer was mijn oudste foetsie op het strand. 

Ja, ik ben in die paar minuten zeker een paar jaar ouder geworden. Maar het was zo fijn dat ze een SOS-armbandje droegen. Sindsdien dragen mijn jongens de bandjes altijd als we naar een drukke plek gaan. Het kan namelijk zo gebeuren, ja ook bij jou.

De armbandjes van Kidooz zijn leuk en handig. Ze zijn van elastiek en passen dus elk kindje. Daarnaast zijn ze 100% waterproof en daarmee dus ook erg handig op het strand of bij het zwembad. 

Overige kids, baby en lifestyle producten

Je moet gewoon even zelf gaan snuffelen. Voor elke fase, voor elk kindje, voor elke gelegenheid. Je gaat hier slagen. 

Korte opsomming van producten die je niet wilt missen:

 • Bijtringen
 • Super hippe kleding
 • Het leukste kinderservies
 • Babynestjes
 • Boekjes en kaarten
 • Accessoires voor de babykamer
 • Rugzakjes en luiertassen

Kortom; bezoek deze webshop en laat je inspireren. Je kleintje verdient de mooiste producten en je maakt ook nog eens een duurzame keuze. Ik zeg win-win. 

Hanneke's Mamapraatje
Hoi mama, leuk dat je er bent. Mijn naam is Hanneke en ik woon in Zoetermeer met mijn twee jongens (3&5) en partner. Die eerste tropenjaren waren heftig! Google was mijn beste vriend. Ik was vaak op zoek naar tips, ervaringen en handige producten om het mama leven wat eenvoudiger te maken. Ik zocht een plek voor een praatje, een Mamapraatje! Zo is deze site ontstaan. Ik help je graag in je zoektocht, je staat er niet alleen voor. Mamapraatje is er voor je. Liefs Hanneke