Cadeautips jongen 1 jaar

Verjaardag jongen 1 jaar
Cadeautips jongen 1 jaar

Hieperdepiep HOERA! Het eerste jaar is voorbij gevlogen. Je kindje alweer 1 jaar. Tijd voor een feestje. En bij een feestje horen cadeau’s. Het blijft altijd lastig. Wat geef je een jongen van 1 jaar nou cadeau? Hierbij mijn all-time favorites!

Top 10 cadeautjes voor de eerste verjaardag van een jongen!

Cadeautip 1: Rupsje Nooitgenoeg

Voorlezen is super belangrijk en dit boek is mijn favoriet. Wie kent het boek niet? Dit boek gaat van generatie op generatie en verteld het verhaal over een rupsje die niet kan stoppen met eten en uiteindelijk een mooie vlinder zal worden.

Cadeautip 2: Kleuren met water

Lekker creatief bezig zijn is toch het allerleukste? Zelfs al met kindjes van 1 kan je verven. En jawel met water! Dus geen vlekken. Dit wonderpapier kleurt bij aanraking van water. De kleur verdwijnt weer zodra hij opdroogt. Voor oneindig veel verfplezier!

Cadeautip 3: Een loopwagen

Het ideale cadeautje voor een 1jarige. Dit is de leeftijd dat kleintjes beginnen met lopen. Je hebt zulke super leuke en stoere loopwagens. In de vorm van een auto, of interactief, van hout, met of zonder blokken. Succes gegarandeerd!

Cadeautip 4: Kinderservies

Kinderservies ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens heel erg handig. Je kindje heeft een goede grip en het stimuleert om gezamenlijk aan tafel te eten. Bon appetit!

Cadeautip 5: Badspeelgoed

Spelen in bad of onder de douche wordt pas echt leuk met deze krab! Hij maakt muziekjes en blaast bellen. Heerlijk spetteren in het water was nog nooit zo leuk!

Cadeautip 6: Duplo

Duplo, wie kent het niet?! Het is al zo oud als de weg naar Rome maar het blijft populair en dat is niet voor niets. Duplo is onverwoestbaar en er is zoveel keuze! Wat dacht je van leuke auto’s of diertjes?!

Cadeautip 7: Houten trein

Ook zoiets wat van alle tijden is: een houten trein. Deze is extra leuk omdat hij van Woezel en Pip is en heeft super leuke kleurtjes. Middels een koordje trek je de trein voor uit. Daarnaast is hij educatief omdat je kindje hem zelf kan op- en afbouwen.

Cadeautip 8: Duplo Opbergbrick

Zelf hou ik ook van praktische cadeaus. Leuk al dat speelgoed maar je moet het ook netjes kunnen opbergen. Deze “brick” vind ik zo tof! Je kan er veel in kwijt en je kan ze zelfs stapelen. Leuk voor in de kinderkamer maar ook zelfs voor in de woonkamer.

Cadeautip 9: Legpuzzels

Ja zelfs vanaf 1 jaar kan je kindje al puzzelen. De eerste legpuzzels van hout zijn zo leuk! Met herkenbare diertjes en figuurtjes kan je kindje al lekker aan de slag. Het helpt zelf al bij het ruimtelijke inzicht en is vooral erg leuk.

Cadeautip 10: VTECH ToetToet

Ik ben dol op hout maar we ontkomen soms niet aan plastic. Als je dan voor iets plastics gaat (want kindjes zijn er dol op, oeps) kies dan voor VTech. Dit speelgoed is duurzaam omdat je er eindeloos lang mee kan spelen en niet kapot te krijgen is. De ToetToet serie is fantastisch voor kleine jochies.

Hanneke's Mamapraatje
Hoi mama, leuk dat je er bent. Mijn naam is Hanneke en ik woon in Zoetermeer met mijn twee jongens (3&5) en partner. Die eerste tropenjaren waren heftig! Google was mijn beste vriend. Ik was vaak op zoek naar tips, ervaringen en handige producten om het mama leven wat eenvoudiger te maken. Ik zocht een plek voor een praatje, een Mamapraatje! Zo is deze site ontstaan. Ik help je graag in je zoektocht, je staat er niet alleen voor. Mamapraatje is er voor je. Liefs Hanneke