Cadeautips meisje 1 jaar

Eerste verjaardag meisje
Eerste verjaardag meisje

Jaja, het is alweer zover. In je hoofd is ze pas net geboren maar nu vier je alweer haar eerste verjaardag. Wat een speciale dag! Hier horen natuurlijk leuke cadeau’s bij. Maar wat te geven of te vragen? Mamapraatje weet raad! Vind hier mijn top 10 aan leukste cadeau’s voor jouw prinses haar eerste verjaardag.

Top 10 cadeautjes voor de eerste verjaardag van een meisje!

Cadeautip 1: Kinderservice

Lekker samen aan tafel eten met het hele gezin Wat zal ze trots zijn om van haar eigen servies te eten. De tafel is gedekt, smakelijk eten!

Cadeautip 2: Badspeelgoed

Spelen in bad of onder de douch is het allerleukste. De vrolijke flamingo van VTech maakt gezellige geluidjes en zingt liedjes. Uiteraard water bestendig, degelijk en duurzaam. Spaar ze allemaal.

Cadeautip 3: Rupsje Nooitgenoeg

Voorlezen is super belangrijk en dit boek is mijn favoriet. Wie kent het boek niet? Dit boek gaat van generatie op generatie en verteld het verhaal over een rupsje die niet kan stoppen met eten en uiteindelijk een mooie vlinder zal worden.

Cadeautip 4: Houten puzzel

Stimuleer de fijne motoriek met deze schattige puzzel met vrolijke dierenvriendjes. Het zal je verbazen hoe snel je kindje dit kan!

Cadeautip 5: Loopwagen

Vanaf het eerste jaar gaan de meeste kindjes lopen. Meiden zijn over het algemeen sneller en dus is een loopwagen het ideale cadeau voor haar eerste verjaardag. Je hebt leuke varianten, met of zonder blokken.

Cadeautip 6: Duplo

Iets wat nooit uit de mode raak: Duplo! En het is er al voor de allerkleinste. Deze vrolijke dierenvriendjes geven veel plezier. Duplo kan je altijd uitbreiden en variëren. Het verveelt nooit.

Cadeautip 7: Raamklei

Kennen jullie dit al? Raamklei! Lekker kliederen en kladderen met klei op het raam. Dit is super leuk. Uiteraard kan je het gemakkelijk weer schoonmaken. No worry, mommy 🙂

Cadeautip 8: Zazu Kiki

Fleur de slaapkamer op met Kiki de kat van Zazu. Deze projector geeft de mooiste kleuren en figuren op het plafon en zorgt voor leuke muziekjes. Je kindje zal er gefascineerd door zijn!

Cadeautip 9: Duplo Brick

Duplo is leuk, maar het geeft wel troep. Met deze Lego Bricks ruim je alles eenvoudig weer op en het ziet er ook nog leuk uit. De Bricks zijn er in verschillende kleuren en maten. Je kan ze zelfs stapelen. Leuk voor in de kinderkamer, maar ze staan zelfs ook goed in de woonkamer.

Cadeautip 10: Little people

Een poppenhuis is van alle tijden. Het blijft heerlijk om hier mee te spelen. Gun je meisje dit prachtige poppenhuis van Little People. Je kan het uitbouwen met diverse accessoires.

Hanneke's Mamapraatje
Hoi mama, leuk dat je er bent. Mijn naam is Hanneke en ik woon in Zoetermeer met mijn twee jongens (3&5) en partner. Die eerste tropenjaren waren heftig! Google was mijn beste vriend. Ik was vaak op zoek naar tips, ervaringen en handige producten om het mama leven wat eenvoudiger te maken. Ik zocht een plek voor een praatje, een Mamapraatje! Zo is deze site ontstaan. Ik help je graag in je zoektocht, je staat er niet alleen voor. Mamapraatje is er voor je. Liefs Hanneke