Cadeautips jongen 2 jaar

Verjaardag jongen 2 jaar
Verjaardag jongen 2 jaar

Het moment waar je het hele jaar naar uitkijkt! Jouw knul wordt alweer 2 jaar! Hieperdepiep hoera! Uiteraard wordt dit gevierd met een leuk feestje. De hele familie komt en ook vriendjes en vriendinnetjes. Hier vind je leuke en ook praktische cadeautips waar je echt wat aan hebt!

Cadeautip 1: Slaaptrainer

Vanaf twee jaar is je kindje klaar voor een slaaptrainer. Langzaam kan je hiermee gaan oefenen en zal je kindje het begrijpen. Hoe fijn is het als de slaaptrainer aangeeft wanneer het tijd is om op te staan? Kinderen vinden dit ook nog eens heel leuk! Of het echt werkt? Ik schreef er meer over!

Cadeautip 2: Gewoon zoals je bent

Lezen is super leuk en belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Dit boek is en blijft bij vele een favoriet. De kracht van herhalen is in dit boekje van toepassing want olifantje wil niet netjes in de rij lopen… Leer dat iedereen anders is en dat je goed bent, zoals je bent!

Cadeautip 3: Nijntje Verstoppertje

“Ik ben verstopt”, ” Ik ben hier”, klinkt er van achter het gordijn. Prachtig vinden ze dit! Je kan het zo makkelijk en moeilijk maken als je zelf wilt en is al geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar. Leer ze goed te luisteren, en de blijdschap als ze Nijntje vinden is zo groot!

Cadeautip 4: Loopfiets

Een loopfiets is een mooie eerste stap richting een echte fiets. Kindjes die eerst op een loopfiets fietsen zullen veel sneller leren fietsen omdat zij al hun evenwicht goed kunnen bewaren. En is het ook nog eens handig want ze gaan best hard op zo’n fietsje!

Cadeautip 5: Electro

Electro! Je zou bijna vergeten dat het bestaat! Ik speelde er zelf als kind ook al mee. Kleuren, vormen en nog veel meer aan elkaar verbinden. Door middel van een pen met licht en geluid wordt je kindje beloond bij een goed antwoord. Je hebt ze zelfs in een stoere dino variant. Leuk en leerzaam.

Cadeautip 6: Doktersset

Dokter, mijn arm doet zo’n zeer! Jouw kleine vent komt mama wel even beter maken met zijn eerste doktersset. Even luisteren, een pleister plakken, oh nee de temperatuur is veelte hoog en het allerleukste blijft toch de prik. “AUW!” en lachen dat ze doen 😉

Cadeautip 7: Watertafel

Waterpret blijft altijd leuk. Dit schip zet je in de tuin en geeft veel plezier. Je kan er water in doen maar ook zand! Handig, dan heb je die rommel niet in huis. Lekker kliederen.

Cadeautip 8: Klei

Klei is ook een topcadeau. Zeker op tweejarige leeftijd vinden ze het heerlijk om alle kleurtjes te mengen dus je kan er nooit genoeg van hebben!

Cadeautip 9: Autogarage

Welk jochie droomt er nou niet van een auto garage?! Een echte met meerdere verdiepingen en een lift. Zoef daar scheurt de auto naar beneden, en weer omhoog met de lift. Spelen maar!

Cadeautip 10: Tuingereedschap

Kids vinden het altijd super om papa of mama te helpen met klusjes, zeker ook in de tuin. Maar dat grote gereedschap kan best gevaarlijk zijn. Bosch ontwierp voor de kleinste een leuke kinderset. Stimuleert om te helpen en is veilig. Lekker scheppen en blaadjes wegrijden in de kruiwagen.

Hanneke's Mamapraatje
Hoi mama, leuk dat je er bent. Mijn naam is Hanneke en ik woon in Zoetermeer met mijn twee jongens (3&5) en partner. Die eerste tropenjaren waren heftig! Google was mijn beste vriend. Ik was vaak op zoek naar tips, ervaringen en handige producten om het mama leven wat eenvoudiger te maken. Ik zocht een plek voor een praatje, een Mamapraatje! Zo is deze site ontstaan. Ik help je graag in je zoektocht, je staat er niet alleen voor. Mamapraatje is er voor je. Liefs Hanneke