Review: Baby-Slaapgeheimen (slaapmethode)

Slaapmethode Baby Slaapgeheimen
Slaapmethode Baby Slaapgeheimen

Wil jij ook dat jouw baby zelfstandig in slaap leert te vallen en wil je ook dat jouw baby de hele nacht doorslaapt? Lees dan snel verder want het is mogelijk en ik vertel je hoe. 

Meerderen malen per nacht wakker 

Die nachten, die eindeloze nachten. Is voelt als de dag van gisteren dat onze jongste zoon niet goed sliep. Waar het vandaan kwam? Geen idee! Onze oudste zoon sliep door na 11 weken. Met de tweede hadden we goede hoop maar helaas.

Eigenlijk heb ik geen idee wat wij anders hebben gedaan. In mijn hoofd hadden we voor onze beide zonen dezelfde aanpak maar het mocht niet baten. Weken, maanden, jaren duurde het voordat hij eindelijk ging doorslapen.

Elke nacht was het weer feest. Het naar bed brengen ging aardig, al vroeg hij veel aandacht. Maar meestal werd hij rond de klok van 00.00u wakker, daarna rond 02:30u en al vroeg wilde hij uit bed. Meestal rond 05:30u.

Eigenlijk was er niet veel aan de hand. Ik of mijn partner gingen naar hem toe. Een aai over de bol, speentje geven, opnieuw toedekken, een kusje en hij ging wel weer slapen. Maar dat elke nacht, dat breekt op! 

Wat waren we moe. We leefde echt op de overleefstand. Na 1,5 jaar hebben we zelfs op zolder een tweede bed aangeschaft zodat we de nachten konden afwisselen. Dit kon zo echt niet langer doorgaan. 

Eindelijk rustige nachten en ontspannen dagen

Gelukkig kwam aan dit alles ook een eind. Maar wel pas na zo’n 2,5 jaar struggelen. En wat is dat fijn! We hebben gewoon ons leven weer terug. Het klinkt overdreven maar zo voelt het echt. 

Mijn partner en ik slapen weer samen in ons eigen bed en kunnen het weer opbrengen om in de avond een filmpje te kijken. Want we weten, de nacht gaat gewoon goed!

Hanneke S.

Als je er middenin zit heb je eigenlijk niet eens in de gaten hoe je op de automatische piloot aan het “werken” bent. Maar echt, wat een verademing. De jongste slaapt, de hele nacht, van 19:30u tot 07:00u en dit voelt bijna als een wonder.

Overdag ben ik veel fitter. Ik kan mij weer concentreren op mijn werk en leuke dingen doen. Mijn partner en ik slapen weer samen in ons eigen bed en kunnen het weer opbrengen om in de avond een filmpje te kijken. Want we weten, de nacht gaat gewoon goed!

Ook mijn zoontje lijkt fitter. Dit moet ook wel, voor hem is het ook niet goed om zo vaak wakker te worden in de nacht. Hij wordt vrolijk wakker en gaat zonder problemen naar bed.

Ook de oudste heeft zijn ouders weer terug. Natuurlijk zijn we er al die tijd geweest maar nu ons lontje niet meer zo kort is merk ik dat ook hij een stuk meer ontspannen is. We lachen veel meer met elkaar en hebben weer de volle aandacht voor elkaar.

Slaapmethode: Baby Slaapgeheimen (Review)

Voor ons is uiteindelijk de slaapmethode: “Baby Slaapgeheimen” de oplossing geweest. We hadden zelf ook wel al wat geprobeerd. We lieten hem wel eens huilen, gingen dit timen etc. Maar als je niet 100% zeker bent van wat je doet, dan doe je het ook niet met volle overtuiging maar met twijfels. En je baby voelt dit. 

Ik wilde niet “zomaar” wat proberen op mijn kindje. Zeker niet als het ging om bijvoorbeeld laten huilen. Ik wilde zeker weten dat ik een bepaalde methode ging toepassen, dat ik deze veilig kon doen zonder dat het kwaad zou kunnen voor mijn baby. 

Ik werd getipt door een collega over deze methode en wat ik las beviel mij wel. De kosten zijn niet hoog, maar €27,- dus ik dacht: dit is zeker de investering waard. Als ik dit kleine bedrag mijn leven terug hebt dan ben ik echt een gelukkig mens. 

Geen enkel kindje is hetzelfde en dat vraagt om een eigen aanpak. Deze methode houdt hier rekening mee doordat je een stappenplan doorloopt om uit te zoeken wat er aan de hand is en wat jouw kindje nodig heeft.

De voordelen van dit E-book:

 • Je zal veel leren over het (slaap)gedrag van je baby
 • Je leert aan de hand van een stappenplan hoe je baby kan doorslapen
 • Je leert hoe je baby zelfstandig kan slapen
 • Het boek heeft een beproefde methode
 • Veel andere papa’s en mama’s gingen je voor
 • Je krijgt een “niet goed, geld terug” garantie
 • Heel veel slaaptips
 • Je leert je kindje beter begrijpen
 • De methode is liefdevol en veilig
 • Na dat je bent aangemeld kan je direct beginnen
 • Het E-book is op leesbaar op o.a. je mobiel
 • Je wordt weer een leukere ouder!

Mooie extra’s en bonussen

Eerder vertelde ik al dat je deze methode voor de kosten niet hoeft te laten. Maar nu tijdelijk krijg je nu ook nog veel extra’s erbij. De totaalwaarde is €101,60 en daarvoor krijg je maar liefste 9 e-books met tips, methodes, voorleesverhaaltjes en meer.

Meest gestelde vragen:

 • Werkt het wel echt?
  • Natuurlijk moet je het uiteindelijk gewoon zelf doen. Succes zit hem ook in de consistentie en aanpak van jezelf. Dit boek is een goed hulpmiddel, voor ons was het net dat zetje wat we nodig hadden in juiste richting. 
 • Wat als ik niet tevreden ben?
  • Dat verwacht ik niet. Het E-book geeft hele nuttige informatie, los van feit of je baby na het lezen wel of niet doorslaapt. Mocht je niet blij zijn dan krijg je jouw geld terug. 
 • Is de methode wel veilig en betrouwbaar?
  • Ja, de schrijfster Annelot deed erg veel research werk. Hierdoor ontdekte ze het echte probleem waarom baby’s niet slapen. Voor dit probleem schreef ze de oplossing. Duizenden mama’s in Nederland en België gingen je al voor en de recensies zijn lovend. Sinds 2007 werkt deze mothode al!
 • Wat kost het en wat krijg ik?
  • Voor €27,- krijg je het E-Book: Baby Slaapgeheimen. Daarnaast krijg je nog vele extra’s ter waarde €101,60: 
   • Bonus slaapprogramma 1, 2 & 3
   • Baby recepten
   • 85 kinderliedjes
   • Je kindje zindelijk maken in 3 dagen
   • Voorleesverhaaltjes
   • Handleiding voor middagdutjes
Hanneke's Mamapraatje
Hoi mama, leuk dat je er bent. Mijn naam is Hanneke en ik woon in Zoetermeer met mijn twee jongens (3&5) en partner. Die eerste tropenjaren waren heftig! Google was mijn beste vriend. Ik was vaak op zoek naar tips, ervaringen en handige producten om het mama leven wat eenvoudiger te maken. Ik zocht een plek voor een praatje, een Mamapraatje! Zo is deze site ontstaan. Ik help je graag in je zoektocht, je staat er niet alleen voor. Mamapraatje is er voor je. Liefs Hanneke