Droog Trainen voor Vrouwen

Droog trainen
Droog trainen

Een mooi strak lichaam wil iedereen. En het is mogelijk. Ja, ook zeker voor jou als mama! Uiteraard weet ik niet hoe jij er uit ziet en dus hoor ik je denken “Ja ja, hoe weet jij dat nou weer?” Uiteindelijk draait het allemaal om kennis over voeding en trainen en dan kan jij het lichaam van je dromen krijgen. 

Waarom diëten moeilijk is:

 • Je wilt afvallen en vet verbanden. Een dieet met een extreem laag calorieënbudget zorgt er voor datje de hele dag honger hebt. Dit wil je niet!
 • Koolhydraten zijn vaak verboden. Maar dit is iets waar je lichaam om vraagt en wat je nodig hebt. Daarbij komt dat als je iets niet mag, dan wil je het juist!
 • Vet verliezen wordt vaak gekoppeld aan cardio. Maar eindeloos lang fietsen of op de loopband is best saai.
 • Een dieet moet je vaak heel strikt volgen om het gewenste resultaat te krijgen. Maar het leven zit vol verrassingen, dit maakt het moeilijk om dag in, dag uit een dieet te volgen.
 • Afslanken middels pillen en shakes zijn gemakkelijk maar niemand eet zijn hele leven pillen en shakes. Dus je valt snel weer terug in je oude patroon omdat je eigenlijk niets hebt geleerd. 

Het Droog Train Protocol Vrouwen

Zoals ik hierboven beschrijf heeft het volgen van een dieet veel nadelen. Henry en Rinus hadden het idee dat dit anders moest en bedachten het Droog Train Protocol. Sinds 2013 zijn zij actief op de markt en helpen vrouwen bij het verwezenlijken van hun droomlichaam. 

De focus in dit protocol ligt op het aanpassen van je levensstijl door middel van het opbouwen van kennis over krachttraining en voeding. De heren hebben met hun protocol al honderden vrouwen geholpen. 

Effectief vet verbanden

Dit programma is zo ingericht dat jij 100% zelfstandig kan starten. Dit komt omdat je toegang krijgt tot een effectief stappenplan om jouw doel te bereiken. Overbodige informatie wordt achterwegen gelaten zodat jij niet wordt afgeleid. 

Ik zal je alvast een doorkijkje geven in het protocol:

 • Ieder lichaam is anders. Een kant en klaar dieet kan dus nooit voor iedereen werken. Belangrijk is om te weten hoeveel calorieën jij nodig hebt om gezond te leven maar wel vet te verbranden
 • Er worden geen producten verboden. Je kan dus eten wat je lekker vindt maar wel met mate. De focus ligt niet op wat niet mag, maar op wat wil jij! Wat is goed voor jou? Een stukje mindset dus.
 • Uitleg over doelgerichte training. Een stuk is cardio maar ook zeker krachttraining komt aan bod. Dit geeft je handvaten om zelf aan de slag te gaan en ook zeker te weten dat was je doet effect heeft. Doelloos trainen is er niet meer bij. 
 • Door de strategie en inzichten van Henry en Rinus is het vetverlies blijvend en heb je geen last van het bekende “jojo-effect”.

Het aanbod en een tijdelijke actie

Als je vandaag nog start kan je gebruik maken van de tijdelijke actie van het Droog Train Protocol. Deze actie houdt in dat je heel veel extra’s krijgt. Dit krijg je standaard bij jouw aanmelding:

 1.  Een E-Book over vet verliezen middels eten t.w.v. €47
 2. Een E-Book over de power van krachttraining en cardio t.w.v. €47
 3. Een E-Book over het maken van JOUW persoonlijk plan en hoe je resultaten kunt meten t.w.v. €27

De tijdelijke actie geeft jouw de volgende bonussen:

 1. Een handige Excel tool waarmee je kunt uitrekenen hoeveel kcal je nodig hebt en wat voor jouw de ideale verhouding in Marco’s is (koolhydraten, eiwitten, vezels, vet) t.w.v. €37
 2. Een trainingsschema voor in de sportschool en voor thuis t.w.v. €37
 3. Toegang tot een leden platform met gemotiveerde vrouwen die ook bezig zijn met dit protocol. Je hebt onbeperkt toegang en kunt hier 24/7 om hulp vragen want samen sta je sterker!

De resultaten

Wonderen bestaan niet, uiteindelijk moet je het natuurlijk zelf doen. Maar door alle kennis en informatie die je krijgt is het mogelijk. De E-Books in combinatie met de handige hulpsheets geven je de handvaten om zelf aan de slag te gaan en werken ook motiverend. Lees ook enkele recensies: 

Voorafgaand was ik wat sceptisch want ik heb al meerderen diëten geprobeerd. Maar dit is geen dieet! Je leert echt veel over voeding en sport waardoor het “droog trainen” een feestje wordt.

Jessy P.

Al langer zocht ik naar een juiste mix aan voeding en sport. In de sportschool deed ik altijd maar wat. Met dit protocol ben ik gericht aan het sporten en weet ik precies wat ik doe en waarom. Dit geeft mij vertrouwen in het eindresultaat. Ik ben al 10kg kwijt en ga nog lekker door!

Anna M.

Een strakke buik is iets waar ik altijd al van droomde. Eindelijk heb ik het gevoel dat die er gaat komen. De eerste lijntjes zijn al zichtbaar. Henry en Rinus bedankt voor jullie steun en het delen van alle kennis!

Jamilla L.

For and After resultaten

Natuurlijk recensies zijn mooi maar een beeld zegt meer dan duizend woorden. Romana en Danielle waren zijn stoer om hun voor en na resultaat te delen. Wat een verschil!!! Dit wil jij toch ook?

Er zijn verschillende manieren om je doel te bereiken. Alle manieren die ik deel zijn methodes waar ik in geloof. Zo schreef ik al eerder mijn ervaring met Personal Body Plan en ben ik dol op de gids vol afslankrecepten. Kijk wat voor jou werkt en geniet vooral van de reis, dan volgt het resultaat vanzelf. Succes!

Hanneke's Mamapraatje
Hoi mama, leuk dat je er bent. Mijn naam is Hanneke en ik woon in Zoetermeer met mijn twee jongens (3&5) en partner. Die eerste tropenjaren waren heftig! Google was mijn beste vriend. Ik was vaak op zoek naar tips, ervaringen en handige producten om het mama leven wat eenvoudiger te maken. Ik zocht een plek voor een praatje, een Mamapraatje! Zo is deze site ontstaan. Ik help je graag in je zoektocht, je staat er niet alleen voor. Mamapraatje is er voor je. Liefs Hanneke