Cadeautips meisje 2 jaar

Verjaardag 2 jaar
Verjaardag 2 jaar

Jouw kleine meisje twee jaar! Weet je nog? De dag dat ze geboren werd? en zie haar nu stralen. Time for a party! Ik help je met mijn top 10 aan leukste cadeau’s om het feest compleet te maken.

Cadeautip 1: Poppenhuis

Voor een twee jarige is dit toch de grootste droom? Een poppenhuis!Ik herinner mij zelf nog hoe vaak en hoe lang ik zoet kon zijn met mijn poppenhuis. De kamertjes opnieuw indelen. Vadertje, moedertje spelen. Zo leuk!

Cadeautip 2: Loopfiets

Een cadeau om mee naar buiten te nemen is altijd goed! Met een loopfiets kan je lekker op pad en ook echt een afstand afleggen. Je kleintje kan dit namelijk lang volhouden dus dan loop je zelf lekker mee! Daarnaast heeft het ook een positieve werking op het evenwicht wat zal helpen bij de overgang naar een echte fiets.

Cadeautip 3: Slaaptrainer

Twee jaar is de ideale leeftijd om met een slaaptrainer te beginnen. Hoe dit precies werkt schreef ik al eerder in een blog. Het klinkt als een cadeau waar alleen de mama wat aan heeft maar geloof mij maar dat je meisje super trots zal zijn als ze pas uit haar bedje komt wanneer het tijd is.

Cadeautip 4: De ijscokar

Ijsjes maken is super leuk. Zelf maakte ik ze altijd van zand maar dit kan je natuurlijk niet het hele jaar door doen. VTech heeft hier de oplossing voor, de ijscokar! Eindeloos lang speelplezier. Maak een ijsje met verschillende smaakjes. Wil je er nog wat slagroom bij? Een bakje of een hoorntje? Smakelijk eten!

Cadeautip 5: Ssst! De tijger slaapt

Dit boekt uit uitgekozen tot het prentenboek van het jaar en dat is niet voor niets. Dit boek gaat over tijger die lekker een slaapje doet. De andere diertjes moeten langs de tijger, maar hoe? Zonder hem wakker te maken. Een super leuk en spannend verhaal voor de allerkleinste. Ze leven helemaal mee.

Cadeautip 6: Rugzakje

Een eigen rugzak is niet alleen heel leuk maar ook heel handig. Vul het rugzakje met alles wat jouw meisje nodig heeft als ze naar de crèche of naar opa en oma gaat. Daarnaast is het ook heel leuk om mee te spelen. Wat ik zelf vaak doe is mijn jongens hun eigen tasje laten vullen met speelgoed als we bijvoorbeeld uiteten gaan.

Cadeautip 7: Duplo Frozen

Duplo en Frozen, het beste van twee werelden! Met deze set komt Elsa tot leven in haar ijswereld. Duplo is en blijft super leuk. Je kan het combineren met ander duplo om de wereld naar eigen fantasie uit te breiden. Wat gaat Elsa vandaag beleven in haar ijspaleis?

Cadeautip 8: Speelgoed servies

Kopje thee mama? Wil je er nog een koekje bij? Heel jouw dochtertje een eigen keukentje? Voeg er dan een leuk thee servies er aan toe. Je meisje zal je verrassen met een heerlijke high tea. Ongelofelijk hoe goed ze al is in de bediening!

Cadeautip 9: Magibook

Dit Magibook is echt super leuk. Met een magische pen breng je het boek tot leven. Druk op de plaatjes en krijg leuke geluiden en informatie. Het Magibook gebruik je als basis. VTech heeft verschillende boekjes die je in het Magibook legt. Zo gaat het nooit vervelen en kan het Magibook blijven uitbreiden met boekjes die gaan over thema’s waar jouw kindje interesse in heeft!

Cadeautip 10: Creatief

Lekker creatief met SES. De serie van “My first” heeft voor de allerkleinste de leukste creatieven boxen. Maak bijvoorbeeld mooie kunstwerken met behulp van vingerverf. Lekker kliederen en kladderen. Dit blijft een feest en is ook goed voor de ontwikkeling van je meisje. Iets creatiefs mag dan ook niet ontbreken op haar tweede verjaardag!

Hanneke's Mamapraatje
Hoi mama, leuk dat je er bent. Mijn naam is Hanneke en ik woon in Zoetermeer met mijn twee jongens (3&5) en partner. Die eerste tropenjaren waren heftig! Google was mijn beste vriend. Ik was vaak op zoek naar tips, ervaringen en handige producten om het mama leven wat eenvoudiger te maken. Ik zocht een plek voor een praatje, een Mamapraatje! Zo is deze site ontstaan. Ik help je graag in je zoektocht, je staat er niet alleen voor. Mamapraatje is er voor je. Liefs Hanneke